proactieve & efficiënte management ondersteuning

Referenties

Klanten

 • Pascal Schmitt, voorzitter RNVC

  De RNVC (Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers) is een vereniging van en voor leden. Bestuur, commissies en werkgroepen zijn vrijwilligers. Vanwege onze groei de afgelopen jaren hebben wij o.a. professionele ondersteuning gezocht op secretarieel en administratief gebied. Tineke biedt die professionele ondersteuning vanuit een mix van deskundigheid, ervaring, snelheid en betrokkenheid. Zij denkt ook mee wanneer het niet meteen binnen haar taakgebied valt. Met Tineke is het plezierig samenwerken en prettig communiceren, zowel face to face als ook via e-mail en telefoon. Kortom, wij beschouwen Tineke als een aanwinst voor onze vereniging en zijn blij met haar als collega bij de bestuurlijke werkzaamheden.

 • Cees Floor, bestuurslid De Maatschappij, netwerk voor bedrijven, overheid en kennisinstellingen

  Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers en De KeY Secretariële Diensten is de professionele drijvende kracht erachter. Tineke verstuurt uitnodigingen voor bijeenkomsten, vult locaties en programma’s in en regelt aanmeldingen en badges. Ook houdt zij de vinger aan de pols of bestuursbeslissingen worden opgevolgd. Ze is ondernemend, initiatiefrijk, zelfstandig, nauwgezet en is een innemende persoonlijkheid die op een natuurlijke manier mensen weet te motiveren en dingen gedaan weet te krijgen. Kortom, Tineke is echt de drijvende kracht achter onze vereniging.

 • Carin Kampman, directeur Matchpoint Betrokken Ondernemen

  Tineke werkt acht uur per week voor Matchpoint. Ze houdt ons adressenbestand en website up-to-date, doet de boekhouding en bewaakt de begroting. Ook verzorgt ze contracten voor nieuwe founders, certificaten, badges en dergelijke. En al doet ze het meeste vanuit huis, ze is gewoon onderdeel van ons team. Eigenlijk is ze een soort office manager: een spin in het web, heeft aan een half woord genoeg en kan snel schakelen. Voor mijn gevoel is ze er gewoon altijd: beschikbaar, bereikbaar en betrokken. Knap hoor, in zo weinig uren!

 • Lex Mellink, directeur/eigenaar Mellink Sociale Veiligheid, bestuurslid Stichting Sport en Veiligheid

  Tineke biedt een prachtige combinatie van snel, zorgvuldig en daadkrachtig. Zij hielp mij met het opzetten van onder meer de administratieve organisatie voor mijn bedrijf. Nog steeds geeft Tineke mij op de achtergrond support. Zij verzorgt mijn financiële administratie en helpt mij zo nu en dan bij de facturering. Dat doet zij razendsnel en op een heel plezierige manier. Ik kan Tineke dan ook echt aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan organisatorisch talent.

 • Jan Willem Peterse, psychiater bij WPEX

  Tineke werkt alweer heel wat jaartjes voor WPEX. Wij verzorgen psychiatrische expertises onder andere op gebied van alcohol- en drugsproblematiek voor grote opdrachtgevers. Dat vraagt om een zeer strakke regie op gebied van planning en roostering van keuringen, aanname van nieuwe keuringsartsen en wekelijkse organisatie van de logistiek rondom de keuringslocaties. Tineke voert deze taken voor ons uit, met een grote mate van nauwgezetheid, sociale vaardigheden en de capaciteit om het overzicht goed te bewaren. WPEX is dan ook erg tevreden over haar werk.

 • Peter Kuipers, voormalig directeur DierenPark Amersfoort

  Eigenlijk is Tineke de rechterhand van ons managementteam. Zij verzorgt onder meer de verslaglegging van onze beleidsdagen en weet daar feilloos de kernpunten uit te halen. Tineke maakt zich de materie snel eigen en heeft snel door hoe de hanen lopen. Zij is ook nog eens ons geheugen, want ze weet nog precies wat we twee jaar geleden hebben besloten. Bovendien, ze is betrouwbaar én verschrikkelijk snel. Dat brengt ook snelheid in onze organisatie, want goed voorbeeld doet goed volgen. Daarnaast is ze discreet: wat in de organisatie moet blijven, blijft er ook.

 • Jan-Willem van Lieshout, directeur/makelaar & taxateur Molenbeek Bedrijfsmakelaars

  Zakelijke accuratesse combineert Tineke met een charmante aanpak. Het is beslist geen straf om met haar te mogen (samen)werken! Voor velen is ze toegankelijk, omdat ze niet op afstand werkt, dus achter een beeldscherm of alleen telefonisch. Nee, ze is juist aanwezig als het moet en blijft op de achtergrond als dat beter is. Tineke is een perfectioniste, maar staat ook open voor kritiek. Dat maakt haar erg prettig om mee te werken.

   

De KeY Secretariële Diensten werkt(e) onder andere voor:

Reproka Visuele Communicatie

Rienks Bouwmanagement

RNVC, Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers

Stichting Amersfoort Prominent op de kaart

Stichting Marathon Amersfoort

Stichting Matchpoint Betrokken Ondernemen

Stichting Sport en Veiligheid

Van Zijl Accountancy & Advies

Vereniging Amersfoortse Bedrijven

Vliegenthart, Olie- en vernisfabriek

WPEX, psychiatrische keuringen

De KeY Secretariële Diensten

Tineke van der Wal-Zoer

Postbus 2756, 3800 GJ  Amersfoort

Röntgenstraat 7, 7555 MS Hengelo

Mob. 06-49958227

Tel.   074-8512074

Email [email protected]

BTW   NL1079.76.511.B01

IBAN: NL32 ASNB 0707 6668 99

KvK Amersfoort  32100611